Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Veilig en snel inloggen

Als beheerder wilt u dat gebruikers op een veilige en betrouwbare manier kunnen inloggen. Wij leggen u graag uit hoe wij dit aanpakken en wat ons systeem zo uniek maakt.

Actieve sessies

Als de inloggegevens correct worden ingevoerd wordt u meteen doorgestuurd naar het dashboard. Echter is er maar één actieve sessie per account toegestaan. Dit betekend dat u zich niet kunt aanmelden indien u op een ander apparaat of tabblad ingelogd bent, als u vergeten bent uit te loggen dient u 15 minuten te wachten waarna de sessie automatisch wordt beëindigd.

Wachtwoord vergeten

Als u het wachtwoord vergeten bent, klik dan op “Wachtwoord vergeten”, hierna ontvangt u een link waarmee u toegang krijgt tot u account.
Eenmaal ingelogd heeft u de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te maken, deze link verloopt na een bepaalde tijd waarna deze niet meer te gebruiken is. Ook hier geldt dat er maar sessie per account toegestaan is en u dus niet kan inloggen als er een andere sessie actief is.

Ontvangt u geen e-mail?

  • Controleer uw ongewenste mail of spam box.
  • Probeer het nogmaals.
  • Controleer of uw het juiste e-mailadres gebruikt heeft. 

Lukt het nog niet om in te loggen...

Daarnaast biedt ons systeem de mogelijkheid om actieve sessies handmatig te beëindigen, gebruikers aan te maken, te verwijderen of te wijzigen. Dit geeft de beheerder volledige controle over wie gebruik kan maken van het systeem. Om een sessie te beëindigen dient u de volgende stappen te volgen:

  1. Kies "Gebruikers en klanten / Clients".
  2. Selecteer de gebruiker.
  3. Klik op "Sessies / Sessions".
  4. Selecteer de sessie die je wil beëindigen.
  5. Klik op "Beëindigingen / Terminate".

Balans

Ons doel is dan ook om een perfecte balans te vinden tussen veiligheid en gebruikersgemak. Dit doen we om een zo prettig mogelijke gebruikerservaring te creëren!

 

Let op: Indien het toch niet lukt om in te loggen, neem dan contact met ons op. Mocht het zijn dat bovenstaande instellingen bij u niet beschikbaar zijn, dan kunnen wij voor u een systeem update uitvoeren om deze mogelijkheid toe te voegen.