Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Onze E-recruitment service is dé oplossing voor uw personeelstekort!

Problemen met het vinden van geschikt personeel? Problemen zijn er om op te lossen en dat doen wij met onze e-recruitment service! Hiermee gaat u razendsnel de juiste werknemers vinden!

Wilt u moeiteloos nieuwe werknemers vinden? Dat kan met onze E-recruitment service!

Goed personeel vinden is altijd al een uitdaging geweest, maar tegenwoordig bijna onmogelijk. Ondanks dat er meer dan voldoende kanalen beschikbaar zijn om een vacature aan het grote publiek kenbaar te maken, blijven goede sollicitaties uit. Ook na inschakelen van een uitzendbureau of headhunter wordt de juiste werknemer meestal niet gevonden.

Met onze e-recruitment service gaat u wél de juiste kandidaat vinden!

Dat geloof ik niet, horen wij u denken! Toch is dit geen loze belofte. Wij publiceren uw vacature namelijk zodanig online dat er altijd een goede match uitkomt. Via social media targeting en filtering richten wij ons alleen op kandidaten die geschikt zijn voor uw vacature. Kandidaten reageren vanuit een intrinsieke motivatie, niet omdat een recruiter ze probeert over te halen.

De voordelen van e-recruitment t.o.v. traditioneel recruitment

Onze E-recruitment service is snel - razendsnel!

Met onze oplossing hebben we toegang tot de volledige arbeidsmarkt waardoor we razendsnel leveren! We maken gebruik van het AI-research super cluster, de top 5 snelste supercomputers ter wereld!! U hoeft dus niet meer te wachten tot uw contactpersoon van het uitzendbureau tijd heeft om uw vacature in behandeling te nemen en u bent niet meer afhankelijk van de omvang van het netwerk van uw uitzendbureau.

Ons systeem gaat direct aan de slag en kan een extreme vraag aan!

Geautomatiseerd recruitment levert kwalitatief goede kandidaten

Door een perfect werkend algoritme (doelgroep gericht) worden alleen kandidaten geselecteerd die voldoen aan uw criteria. Én een algoritme discrimineert niet op basis van geslacht en/of leeftijd, waardoor u ook toegang krijgt tot kandidaten die bij een menselijke selectie wellicht onterecht worden uitgefilterd.

Het algoritme leert 1000x sneller dan de gehele wereldbevolking bij elkaar en kan binnen 10 seconden een beslissing nemen.

Geautomatiseerd maar toch persoonlijk

Iedere kandidaat, ook diegene die wordt afgewezen krijgt een persoonlijk berichtje.

Onze E-recruitment software is goedkoop!

Geen torenhoge investering per geworven kandidaat, maar marktconforme kosten.

Kosten

Instapbedrag eenmalig € 1.900,-

Iedere volgende maand € 900,-

Dus minimaal 50% goedkoper dan een traditioneel recruitment-/uitzendbureau.

Result driven

Door het beste resultaat te leveren, hopen wij u ook voor onze andere diensten bij als BigBase klant te mogen verwelkomen.

Hebben wij u overtuigd?

Neem dan contact met ons op, wij gaan direct voor u aan de slag!