Professioneel webdesign van deze tijd

De website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. BigBase maakt websites geheel op maat, rekening houdend met de laatste ontwikkelingen op zowel technologisch gebied als vormgeving.

Uitleg CMS

Aangezien alle systemen die wij opleveren grotendeels maatwerk zijn is er geen vaste handleiding beschikbaar. In plaats van veel tijd te investeren in het maken van een handleiding op maat die uiteindelijk toch wellicht niet gebruikt wordt (ja, we spreken uit ervaring), geven wij altijd bij oplevering een complete uitleg van het systeem.

De eerste maand na oplevering is de volledige service en eventuele verdere uitleg en toelichting geheel kosteloos, aangezien wij begrijpen dat u in het begin wellicht nog vragen heeft of tegen bepaalde zaken aanloopt. Na deze eerste maand geleden de abonnementsvoorwaarden voor hulp bij invulling. Dit betekent dat wij u, afhankelijk van het gekozen abonnement enkele malen per maand helpen met invulling of wellicht een aanpassing geheel voor u uitvoeren.

Indien er meer hulp nodig is zal dit natuurlijk nooit een probleem zijn, wij helpen u graag. Ook indien er eventueel nogmaals uitleg van het beheersysteem telefonisch danwel op locatie gegeven moet worden behoord dit tot de mogelijkheden. Alle taken die buiten het abonnement vallen zullen uiteraard tegen normaal geldend uurtarief achteraf berekend worden.