Snelle en betrouwbare webhosting

Alle websites die aanwezig zijn op internet maken gebruik van webhosting. Dit houdt in dat een website ergens op een computer (server) staat die is aangesloten op het internet. Deze computer zorgt ervoor dat de correcte website wordt weergegeven op het moment dat een bezoeker daarom vraagt.

Extra schijfruimte nodig?

Heeft u extra schijfruite nodig voor uw website, e-mail of databases? Dit is geen probleem, echter laat ons u eerst even helpen om deze kosten te voorkomen. Neem even contact met ons op zodat wij even kunnen bekijken welke manier het beste is om het tekort op te lossen. Wij hanteren vrijwel nooit een strakke limiet op serverruimte, waardoor u nooit acuut in de problemen komt.

Extra schijfruimte is beschikbaar vanaf het webhosting Basis pakket. De kosten hiervoor zijn € 7,50 per GB per maand (betaling per jaar). Vaak is het ook verstandig om over te stappen naar een hoger pakket om zo gelijk flink meer schijfruimte beschikbaar te hebben. Dit zorgt dan ook altijd voor een snellere website en een betere SLA.