Interessante huisstijlpaketten voor startende bedrijven

Door het aanbieden van verschillende starterspakketten kan BigBase beginnende bedrijven ondersteunen bij verschillende activiteiten als de creatie van een logo, het opmaken van een professionele huisstijl en tevens het uitrollen van marketingactiviteiten.

De huisstijl starterspakketten

Onze starterspakketten zijn verdeeld in het Basic pakket, het Advanced pakket en het Pro pakket. In het onderstaande overzicht kunt u precies zien wat de pakketten inhouden. Bent u een startende ondernemer en wilt u een vrijblijvend gesprek met een van onze medewerkers? Bel dan 046-4263116 of neem contact met ons op.

Huisstijl Starter Basic

€ 499,-

Logo ontwerp

Visitekaartje ontwerp

200x visitekaartje

-

-

-

-

-

Bestel nu

Huisstijl Starter Advanced

€ 599,-

Logo ontwerp

Visitekaartje ontwerp

200x visitekaartje

Briefpapier ontwerp

500x briefpapier

MS Word template

-

-

Bestel nu

Huisstijl Starter Pro

€ 799,-

Logo ontwerp

Visitekaartje ontwerp

500x visitekaartje

Briefpapier ontwerp

1000x briefpapier

MS Word template

Enveloppe ontwerp

500x enveloppe

Bestel nu

1: Kennis maken

In een persoonlijk gesprek inventariseren we gegevens over de doelgroep, eventuele eigen wensen en informatie over de uitstraling van het bedrijf.

2: Concept en ontwerp

De ontwerpfase begint met het bedenken van een concept, waarbij we rekening houden met de besproken eisen. Vervolgens wordt dit digitaal uitgewerkt.

3: Oplevering

De huisstijl of website wordt gepresenteerd tijdens een persoonlijk gesprek of per telefoon/e-mail. Bent u niet tevreden over ons ontwerp, dan beginnen we weer vooraan bij stap 2.